Tillsvidaretjänst
Undersköterska, tillsvidare
Svensk Kvalitetsvård AB är ett hemtjänstföretag som arbetar på uppdrag av Uppsala och Knivsta kommun.

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv – på riktigt?

Hos oss spelar du en viktig roll för att ge våra kunder ett gott liv med guldkant. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för att kunden ska ha ett värdigt liv och uppleva bästa möjliga välbefinnande varje dag. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för!

Arbetet utförs i kundens hem där du ger service och omsorg t.ex. med matleverans, social samvaro, inköp, städning och tvätt.

Vi söker dig som är undersköterska (omvårdnadsprogrammet eller motsvarande) och som har erfarenhet av området. Du är ansvarsfull och tillmötesgående och kan skapa dig en förståelse av kundens behov samt i möjligaste mån möta behovet. Du är öppen och ser vikten av det personliga mötet.

Du behöver även ha körkort och det är meriterande om du kan andra språk än svenska.
Anställningsform: Tillsvidare, 75-100%
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Skicka ditt CV och ett personligt brev till ann-lis.soderberg@svenskkvalitetsvard.seSkriv i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du önskar.
Du kan också ringa på telefon 
0790 68 77 79.
 
Välkommen med din ansökan!

Jag heter
Ann-Lis och är verksam-hetsansvarig på Svensk Kvalitetsvård AB. Just nu vill jag sammanställa ett kompetent medarbetarteam som, tillsammans med mig, kan etablera Svensk Kvalitetsvård som en stark och välrenomerad hemtjänstutförare i Uppsala och Knivsta. Jag ser fram emot din ansökan!